Van de makers van de wandelingen

Beste wandelaar(s),


In deze map vindt u 10 wandelingen die u vanuit het Ferienpark Kronenburger See kunt maken. Er zitten korte wandelingen bij (de kortste duurt netto 45 minuten en is 2½ kilometer lang) en lange wandelingen (de langste duurt netto 5 uren en is bijna 20 kilometer lang). Alle wandelingen beginnen in het park en alle wandelingen voeren naar een duidelijk doel. In 9 van de 10 gevallen is dat een dorp in de omgeving (wandeling KS3 voert naar de abdij Maria Frieden).


Natuurlijk kunt u ook de wandelingen volgen die door de plaatselijke VVV (örtliche Wanderwege) zijn uitgezet. Dezen zijn meestal korter, maar beginnen niet allemaal in het Ferienpark. Tegenover de recreatiehal staat een paal met daarop aanwijzingen voor deze te volgen routes. Deze routes zijn gemarkeerd met de letter KB gevolgd door een nummer.

De routes beschreven in deze map zijn niet gemarkeerd in het terrein. Met de beschrijving in de hand moet het echter niet al te moeilijk zijn om uw weg te vinden. Stevig schoeisel en bescherming tegen weer en wind zijn een belangrijke voorwaarde voor het doen slagen van uw wandeling, evenals eten en drinken omdat niet altijd horeca langs uw route te vinden is.

Neem een wandeling uit één van de transparante hoesjes en wandel !!


Namens de Vereniging Kronenburgersee,


de samenstellers Henny en Hans van Leeuwen